رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

معاون آموزش ارتش: سربازان مانند کارمندان حقوق دریافت می‌کنند| سربازان متاهل و مناطق کم‌برخوردار چقدر دریافتی دارند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۲۸۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶
معاون آموزش ارتش: سربازان مانند کارمندان حقوق دریافت می‌کنند| سربازان متاهل و مناطق کم‌برخوردار چقدر دریافتی دارند؟
معاون تربیت و آموزش ارتش گفت: اکنون سربازان نیز مانند کارمندان حقوق دریافت کنند به طوری که سربازان با شرایط خدمت در مناطق کمتر برخوردار و متاهل حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ علیرضا شیخ، معاون تربیت و آموزش ارتش در برنامه صبحگاهی "صبح پارسی" شبکه جام جم گفت: هر کشوری قانونی برای سربازی دارد تا در دفاع از کشور نیروی لازم دفاعی را مهیا کند؛ در کشور ما نیز فعلا قانون مبنایش  بر آموزش نیروی جوان است تا در راستای  تقویت بازدارندگی و ایجاد ظرفیت و قدرت ملی اقدام کند. در ایران بخشی از عمر  جوانان به سربازی اختصاص داده می‌شود و ما به آن‌ها آموزش‌های لازم برای چگونگی دفاع می‌دهیم. ما مدیون سربازان خود هستیم چرا که آن‌ها مهم‌ترین رکن و عنصر دفاعی برای یک نیروی مسلح نیروی انسانی محور تلقی می‌شوند.

معاون تربیت و آموزش ارتش اظهار کرد: ماموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران است، به همین دلیل کلیه  سربازان در هر سطحی طوری تعلیم می‌بینند که پاسخگوی ماموریت محوله باشند در نتیجه نظام آموزشی ما با دیگر بخش‌ها متفاوت است. ما از جنگ با سه کلید واژه علم و هنر و حماسه یاد می‌کنیم  و در فرآیند تربیت و آموزش نیز این مسائل را به سربازان می‌آموزیم. نظام تربیتی ما بر نظام آموزشی اولویت دارد چرا که  معتقدیم مانایی سرباز در عرصه تهدید و خطر به نگرش و باور وی بر می‌گردد تا به آموزش او.

امیر سرتیپ شیخ افزود:  تربیت ما روندی ۲۴ ساعته دارد تا بتوانیم سربازان را به بهترین حالت مناسب با شرایط دفاع از کشور تربیت کنیم. این فرآیند در رفت و برگشت‌های آموزشی شکل می‌گیرد تا افراد افتخار آفرینی، چون صیاد‌ها و بابایی‌ها تقدیم ملت بزرگ ایران عزیز شوند.

معاون تربیت و آموزش ارتش اظهار داشت: ما در تربیت سربازان، رویکردی را درپیش می‌گیریم تا مهارت‌های لازم به افراد آموزش داده شود. از سال ۹۶ به بعد نگاه به سربازی تغییر کرد. هر سرباز باید در این دوران مهارت‌های زندگی و حداقل یک مهارت برای شغل بیاموزد.

امیر سرتیپ شیخ گفت: ایرانیان مشمول خارج از کشور باید شرایط خود را در فراجا اعلام کنند تا از قوانین مرتبط مطلع شوند، اما به صورت کلی این افراد، اگر نخبه باشند می‌توانند در بازه زمانی یک ماهه آموزش‌های لازم را ببینند و سپس در پروژه‌های علمی مهم کشور شرکت کنند. این افراد سربازی خود را در قالب محققان علمی می‌گذرانند و دیگر به صورت سنتی سربازی خود را نمی‌گذرانند. دیگر افراد که نخبه نیستند می‌توانند در حوزه فعالیت خود دوره سربازی را بگذرانند و سابقه کار نیز دریافت کنند.

وی اظهار کرد: اکنون سربازان نیز مانند کارمندان حقوق دریافت کنند به طوری که سربازان با شرایط خدمت در مناطق کمتر بر خوردار و متاهل حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

معاون تربیت و آموزش ارتش افزود: جنگ علمی است که فراگیری آن فرآیند خاص خود را دارد؛ به دنبال این مسئله ما سربازان را به محیط‌های  واقعی کار می‌بریم تا به صورت تخصصی افراد را آموزش دهیم به همین علت آموزش‌های علمی و تخصصی ما بسیار به‌روز و جدید هستند. ما یافته‌های علمی میدانی داریم و این مسئله برای تحیل گران خارجی بسیار خاص و با ارزش است. ما توانسته‌ایم با کسب تجربه از جنگ‌های مختلف و دفاع مقدس خود را به بالا‌ترین سطح آموزشی و تخصصی برسانیم.

امیر سرتیپ شیخ گفت: فناوری‌های نو ظهور در عرصه دفاع سبب شده تا ارتش جمهوری اسلامی پیشگام در حوزه‌های مختلف مانند کوانتوم، هوش مصنوعی و علوم شناختی و سایر علوم  قدرت‌آفرین و شالوده شکن پیشرو باشد. دانشجویان نخبه بسیاری وجود دارند که به بدنه ارتش می‌پیوندند و باعث رشد روز افزون فناوری‌های دفاعی می‌شوند. امروز افتخار ما ارتباط نزدیک با بدنه علمی و دانشگاهی کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->